ЗНАЊЕ ЈЕ МОЋ

Фото галерија

Ускршња радионица за родитеље и децу мешовите групе

Радионица је одржана 28.04.2016. у периоду од 9:00 до 11:30. у радној соби мешовите групе. Заједно са децом, маме су учествовале у бојењу јаја и изради зечића од картона и колаж папира. Било је ово лепо и забавно дружење деце и одраслих. Радионицу реализовала Олгица Комердељ, васпитач
Ускршња радионица за предшколце и ученике нижих разреда у издвојеном одељењу у Милетићеву

Дана 28.04.2016. у школи у Милетићеву, деца и родитељи – маме, заједно су бојили јаја и правили честитке за предстојећи велики верски празник – Ускрс. Расположење је било добро, а атмосфера радна. На крају, сви смо били задовољни резултатима рада. Радионицу су реализовали: Биљана Јанчић, васпитач и Живко Комердељ, проф. разредне наставе.
Осмомартовска приредба 2016

У част наших мама, бака и свих драгих нам жена, деца из мешовите групе и предшколског узраста, као и ученици од 1. до 3. разреда уз помоћ и подршку својих васпитачица и учитељица припремили су и у фискултурној сали приказали програм 8. марта ове године.
Светосавска приредба

Свечаном литургијом у цркви и Светосавском академијом под називом: „Љубав, вера, нада“ прослављен је празник посвећен Светом Сави. Кумови школе Милко и Драгана Спремо предали су кумство за наредну годину Активу жена „Гређанка“.
Коришћење таблета у настави

Деца припремног предшколског програма са васпитачицом Јеленом Матијевић, користила су први пут таблет у усмереној активности ликовног васпитања. Деца су попуњавала бојанке, својим прстићима су бирали боје и на тај начин развијали фину моторику.
Креативна радионица

У среду, 16. децембра, у припремној предшколској групи, одржана је новогодишња креативна радионица. Деца, родитељи и васпитачица Јелена Матијевић су заједничким радом од пластичних чаша правили Снешка Белића и камин од картонских кутија. По завршетку радионице, радови су изложени у ходнику.
Дружење са песником

Дан школе, 2015.

Сунчана јесен живота, 2015.

Сајам књига 2015.