МОТО ШКОЛЕ: ШКОЛА - ИЗВОР ЗНАЊА, ДРУГАРСТВА И РАДОВАЊА

Ученици наше школе – најбоља спортска екипа у 2013-ој години

Датум: 24. Januar 2014 00:41 Категорија: Достигнућа

Одбојкашка екипа ученика наше школе добила је диплому и пехар као награду за најбољу школску, спортску екипу у протеклој, 2013-ој години.

Избор спортисте године, као и избор за најбољу школску, спортску екипу постао је традиционалан догађај који се већ дужи низ година одвија у општини Пландиште. Поред спортисте и школске екипе, признања се одају и најперспективнијим младим играчима, судијама...који су забележили значајне резултате на различитим спортским такмичењима у току године.

Мушка и женска одбојкашка екипа ученика наше школе, (које је припремао и водио Бранислав Брдар) успеле су на општинском нивоу да надјачају све противничке екипе, чиме су себи обезбедиле пласман на виши, регионални ниво такмичења. Регионално такмичење организовано на нивоу Јужног Баната, одржано је у месту Баваниште у општини Ковин. Ту су обе и мушка екипа (Спремо, Петковић, Бркић, Чавић, Ђурђевић, Брковић, Пешевски, Спремо, Самарџија) и женска екипа (Божић, Агбаба, Стефановски, Микулић, Јуначков, Форго, Шарић, Дудуковић) успеле да се изборе за друго место.

Због овог пласмана, развијања и неговања спортског духа, наша школа је понела признање најбоље школске, спортске екипе у 2013-ој години. Пехар и диплома су само неке од потврда тог великог и значајног успеха наших ученика. Они су свакако потврдили да су најбољи и најуигранији тим, а поред тога показали су да се другарством и заједничким снагама увек лакше долази до успеха и циља!